Der har været godt gang i transferrygterne i denne tid, hvor klubber som Barcelona bliver kædet sammen med mange spillere. Liverpool er dog også begyndt at røre på sig igen, og det forlyder nu, at de er i dialog med Ibrahima Konaté om et muligt skifte.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Det var noget, som David Ornstein først kunne berette om, hvorefter Fabrizio Romano nu har meldt sig på banen, da han bekræfter, at de to parter er i dialog med hinanden om et skifte.

Han tilføjer, at Liverpool og Ibrahima Konaté allerede er begyndt at snakke om de personlige vilkår, der skulle dække en femårig aftale, som Liverpool har i tankerne.

“Han (Ibrahima Konaté, red.) er et af Liverpools transfermål på forsvarspositionen, men intet er færdiggjort eller underskrevet endnu. RB Leipzig vil have frikøbsklausulen på €40 millioner for at slippe ham. Der er forhandlinger i gang om de personlige vilkår frem til 2026.”

Det kan dog også betyde, at Liverpool kommer til at vinke farvel til et par spillere, når transfervinduet igen åbner til sommer. Der er mange fans, der kalder på, at der skal nyt blod til klubben, efter at man har leveret et meget lavt niveau efter årsskiftet.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Der er dog meget, der peger på, at Jürgen Klopp kommer til at fortsætte som Liverpool-manager efter denne sæson.