Inter Milan og Antonio Conte har efter sigende intentioner om at give Barcelona kamp til stregen, når det kommer til at skrive kontrakt med Sergio Agüero, hvis tid i Manchester City lakker mod enden.

LÆS OGSÅ: Medie: Laporta har lovet Messi at hente Premier League-trio

Det mener det italienske medie Calciomercato i hvert fald at vide.

Mediet skriver, at Antonio Conte har lavet en liste, der er bestående af tre spillere, som han gerne vil bringe til den italienske klub. Efter sigende skulle Agüero være at finde i toppen af denne liste.

Den argentinske stjerne har tilbragt intet mindre end et årti i Manchester City. Det bliver dog ikke til mere, for tidligere på året blev det af spilleren selv bekræftet, at hans tid i Manchester City vil være ovre til sommer.

For tiden peger pilen mod, at han skifter City ud med Barca. Alligevel er der også blevet nævnt andre klubber i forbindelse med Agüeros skifte. Calciomercato mener, at Inter er ivrige efter at sikre sig en aftale med den argentinske angriber.

Skulle det ikke lykkes for Conte og co. at få en underskrift fra Premier League-legenden, kommer de sandsynligvis til at rette deres fokus mod enten AS Romas Edin Dzeko eller Chelsea Olivier Giroud. Begge spillere er nemlig også på radaren i Milano-klubben.

LÆS OGSÅ: Stor beundrer af Koeman og Laporta: Juventus-profil vil til Barca

Derudover skriver Calciomercato også, at det prioriteres at bringe en ny venstre- og centerback til klubben. Alligevel har det dog i nogen tid være ‘drømmen’ at bringe Agüero til klubben. Byder muligheden sig, tyder det derfor på, at de ikke vil tøve med at bide på.