Manchester City er klar til at tage kampen op mod Manchester United, Tottenham Hotspur og Real Madrid for at sikre sig tjenesterne af Jarrad Branthwaite.

Ifølge en rapport fra Daily Mail, ser Manchester City mod at styrke deres trup yderligere forud for næste sæson, og de er interesserede i at erhverve sig den 21-årige midterforsvarer, der har gjort sig bemærket og eftertragtet af klubber fra hele Europa.

Everton kæmper for overlevelse på grund af den pointstraf, de blev tildelt tidligere i sæsonen. Men Branthwaite har stadig formået at imponere alle med sine præstationer i forsvaret.

Efter en imponerende lejeperiode hos PSV Eindhoven sidste sæson, er han lykkedes med at bryde igennem til Evertons førstehold. Han har allerede etableret sig på holdet, og hans præstationer har sat ham på radaren hos nogle af de største klubber.

Det skriver TheHardTackle.

Klubben fra Merseyside ville elske at have den 21-årige i deres rækker i endnu en sæson. Men det synes usandsynligt givet den store interesse for ham.

Dog, med mere end tre år tilbage af hans kontrakt, vil Everton kun godkende hans afgang for et beløb omkring 450 millioner danske kroner.

Manchester City er en af de klubber, der er ivrige efter at have ham i deres rækker.

Til trods for tilføjelsen af Gvardiol sidste sommer, har de stadig Everton-forsvarsfænomenet i deres sigtekorn, da de ønsker at holde konkurrencen om en plads på holdet så høj som muligt.

Manchester United, Tottenham og Real Madrid vil dog give City konkurrence om hans underskrift.

United er ivrige efter at forstærke forsvaret med et ungt talent, og Branthwaite er et af deres mål, men hans prisskilt kunne være en stor forhindring. De Røde Djævle ønsker ikke at overbetale for nogen, de ønsker værdi for deres penge.

Los Blancos er interesserede i ham og har overvåget ham, men den 21-årige synes ikke at være deres prioritet.

Selv Tottenham kunne udfordre City, da Ange Postecoglou er ivrig efter yderligere at styrke sin trup.