Det rygtes, at Xavi vender tilbage til Barcelona for at afløse Koeman. Med sig har han tilsyneladende et transferkrav

Der har været en del rygter om, at Xavi afløser Ronald Koeman som Barcelona-træner, når denne sæson er ovre. Skal dette blive aktuelt, har han dog et krav, der først skal opfyldes af Barcelona.

LÆS OGSÅ: Chelsea-profil nærmer sig kontraktudløb: Er topprioritet for La Liga-giganter

Ifølge det spanske medie Fichajes har klublegenden nemlig forklaret klubbens bestyrelse, at han vil have Paul Pogba til klubben. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er han angiveligt ikke interesseret i at overtage trænersædet i 2022.

Der er ikke meget, der tyder på, at Ronald Koeman får forlænget sin kontrakt med Barcelona. Derfor er det efterhånden ikke et spørgsmål om, hvorvidt han skal afløses, men nærmere et spørgsmål om, hvem han skal afløses af.

Xavi er en af de kandidater, der er blevet nævnt flere gang, og han har tidligere talt åbent om, at han har en drøm om at træne den catalanske klub én dag. Spørgsmålet er dog, om sommeren 2022 er det rette tidspunkt for ham.

Skal han overtales til at tage over på Camp Nou fra næste sæson, kræver det dog, at Barcelona er villige til at være aktive på transfermarkedet til sommer.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta stikker til Messi: Det håbede jeg på

På trods af, at det er muligt at hente Pogba på en fri transfer til sommer, er det ikke sikkert, at Barcelona har råd. Han er nemlig en løntung herre, og det rygtes, at De Røde Djævle er klar til at give ham en ugeløn på 3,5 millioner kroner, hvis han bliver på Old Trafford. Det kan Barcelona næppe matche.