Du vil gerne give hende noget, hun ikke bare kommer til at glemme, og kan hun blive lidt blød i knæene, vil det være helt perfekt. Men hvilken gave gør det, for hendes Royal Copenhagen tallerken på ønskesedlen bliver nok glemt i mængden, og der går ikke lang tid, før hun ingen idé har om, hvilken gave der kom fra dig.

Det skal vi udover, og derfor kommer vi her med nogle gode råd til gaver, der sent vil blive gemt. Lyder det interessant – så læs med her. 

Et armbåndsur 

Kvinder elsker smykker og andre pyntegenstande, der kan medvirke til at løfte deres stil til et nyt niveau, og uret må i den grad leve op til de kriterier. Det har den praktiske funktion, at hun kan se, hvad klokken er, uanset hvor hun befinder sig. Dog er det ikke den funktion, du køber ind på – nej, det er evnen til at løfte hendes stil. Når du skal på urjagt, er det en god idé, at du ser lidt nærmere på hendes garderobe.

Går hun casual klædt, er læderremmen et oplagt valg, men stålremmen er perfekt, hvis hun er til den mere formelle stil. Derudover skal du have de retter mærke in mente såsom Michael Kors, Omega, Skagen, Daniel Wellington og så videre. Med disse går du ikke galt i byen, og du vil få en glad kæreste, der nok skal huske din gave.

En weekendtur

Det er ikke sikkert, at hun mangler materielle ting, og er det tilfældet, skal du på jagt efter en oplevelse. Et spaophold over en weekend vil være et oplagt valg, fordi I her kan se frem til god mad, selvforkælelse og kærestehygge på høj plan.

Det vil hun med sikkerhed sætte pris på, og mon ikke hun også bliver lidt blød i knæene.

Kjolen hun altid har drømt om 

Er din kvinde ligesom alle andre, sidder hun sikkert og surfer nettet tyndt for kjoler, hun kan have på, hvis der skulle komme en lejlighed, hvor man skal klæde sig fint på. Før eller siden vil der komme et bryllup, en mere formel fest eller en rund fødselsdag, hvorfor din gave nok skal blive brugt før eller siden, hvis du køber en kjole.

Dog skal du ved denne gave være opmærksom på, at du ikke bare kan vælge en ud fra din smag. Kvinden i dit liv har sikkert en helt bestemt i tankerne, og du skal kun kaste dig ud i et kjoleprojekt, hvis du har noget konkret at gå med, ellers er chancen for skuffelse forholdsvis høj.

Her har du nogle gode bud på, hvordan din gave bliver husket. Selvfølgelig kan de godt være lidt dyre, så hvis du har brug for ekstra mønter i sparegrisen, kan du hoppe forbi Kassekreditten. De skal nok hjælpe dig med det økonomiske, så du kan finde den bedste gave til jul.