Lautaro Martinez har rig mulighed for et skifte til Premier League, såfremt dette skulle have hans interesse. Både Manchester City, Chelsea og Liverpool holder nemlig et nøje øje med hans situation i Inter.

LÆS OGSÅ: Sergio Agüero har accepteret kontrakttilbud fra Barca

Den 23-årige stjerne har tidligere været sat i forbindelse med Barcelona. I sidste sommers transfervindue var han tæt på et skifte, men endte med at blive i Inter, hvor han har haft en stærk sæson.

Den argentinske stjerne har scoret 18 gange og har leveret ni oplæg i sine 46 optrædener på tværs af alle turneringer for Antonio Contes hold, hvorfor han også tog del i at sikre, at de for nylig vandt Serie A.

Martinez har dog endnu ikke skrevet under på en kontraktforlængelse på San Siro. Som følge af dette, bliver der naturligvis stillet spørgsmålstegn ved hans fremtid, da han nærmer sig enden på sin nuværende kontrakt.

Ifølge mediet 90Min har både Manchester City, Chelsea og Liverpool bedt om at blive holdt opdateret med enhver udvikling i hans fremtid.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne udelukket fra truppen efter skænderi med Zinedine Zidane

Mediet hævder, at Inters økonomi kan betyde, at de er nødt til at sælge angriberen til sommer. Chelsea og Manchester City ser Martinez som en mere økonomisk overkommelig mulighed, end spillere som Borussia Dortmunds Erling Braut Haaland og Tottenham Hotspurs Harry Kane.