Til trods for, at Paul Pogba er begyndt at vise bedre takter i Manchester United, arbejder hans agent Mino Raiola fortsat på at indgå en aftale med Juventus, skriver mediet Todo Fichajes.

LÆS OGSÅ: United har ingen chance: Kampen om Upamecano er nu mellem tre klubber

Pogba var ikke en del af den faste startellever, da denne sæson fik sin begyndelse. Ved at bevise sit værd på de tidspunkter, hvor han fik chancen, har han dog kæmpet sig tilbage, og er i dag fast man på banen under norske Ole Gunnar Solskjær.

De fleste mener, at Manchester United er med i kampen om at vinde Premier League i denne sæson, om end de fortsat kæmper for at følge med Manchester City. Derfor kunne man fristes til at tro, at det har fået Pogba på andre tanker i forhold til et skifte.

Todo Fichajes skriver dog, at hans lejr mener, at det bedste for ham fortsat vil være et skifte væk fra De Røde Djævle. Her er det dog i særdeleshed Mino Raiola, der presser på, for at få ham til at søge nye græsgange.

Mediet skriver, at Raiola arbejder på at sikre en aftale med Serie A-klubben Juventus. Det er næppe overraskende, at det er netop denne klub, han arbejder på at indgå en aftale med, da både Pogba og Raiola har tætte forbindelser til klubben.

LÆS OGSÅ: Ferdinand om United-spiller efter Everton-opgør: “Jeg var gået amok på ham”

Prisen skal dog være korrekt, hvis det skal blive aktuelt. Samtidig kræver det naturligvis også, at Pogba ikke har besluttet sig for, at han gerne vil blive på Old Trafford. Han skal dog tilbringe de næste par uger på sidelinjen, da han er skadet, hvorfor han er tid til at tænke over det.