Forud for onsdagens opgør mod Sevilla i semifinalen i Copa del Rey, har Ronald Koeman tirsdag afholdt et pressemøde. Her gav han udtryk for, at han er meget tilfreds med holdets indsats og præstationer. Her fremhæver han især, at de har præsteret flot, til trods for det hårde program og de mange skader, de er ramt af for tiden.

LÆS OGSÅ: Rooney om United-spiller: Han kan toppe min scoringsrekord

"Man bør fremhæve holdets mentalitet og spillernes karakter. Vi har et hold med kvaliteter, men vi mangler folk og konkurrence på nogle positioner. Med de skader vi har og de mange kampe, giver jeg holdet topkarakter," lød det fra den hollandske Barca-træner.

Hertil kom han også ind på, at han synes, at det er tydeligt at fornemme, at holdets selvtillid er vokset med tiden. Det er noget, som han fremhæver som særligt positivt, men han fortæller dog også, at holdet er meget afhængige af de spillere, der for tiden er at finde på bænken.

"Holdets selvtillid er vokset og vores koncentration er bedre end før. Vi har vist god moral med vores comebacks, men som jeg sagde forleden, afhænger det meget af de folk der er ude. Vi taler om meget vigtige spillere for holdet," sagde Ronald Koeman også på sit pressemøde.

I forlængelse af dette kom han også ind på, hvorfor der er så mange spillere, der i øjeblikket er ude med skader.

LÆS OGSÅ: Officielt: Truppen udtaget til kampen mod Sevilla

"Skaderne kommer fordi spillerne ikke har det godt fysisk. Jeg vil kun have folk med der er 100% klar, for det er ikke tiden til at tage chancer. Vi ved at vi mangler mange folk, otte eller ni, men der er en løsning på alle problemer," sagde han.