FC Barcelonas økonomi er ikke just imponerende. Alligevel har de formået at skrabe penge sammen til indkøb i vinterens transfervindue

FC Barcelona finder sig i en kaotisk periode, der i høj grad er forårsaget af, at de har en dårlig økonomi. På trods af, at deres gæld lyder på mere end 10 milliarder, har de alligevel fundet penge til indkøb i vinterens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Fire Barca-spillere tjente 10,5 mia. kr. på fire år

Det er den catalanske avis SPORT, der skriver, at det er lykkedes Camp Nou-klubben at finde penge til at foretage indkøb eller indgå lejeaftaler i det kommende transfervindue.

Selvom det er lykkedes Barcelona at finde penge til vinterens transfervindue, er det dog slet ikke i en størrelsesorden, som man tidligere har set dem foretage indkøb i.

SPORT skriver, at den catalanske klub har et budget, der lyder på 145 millioner kroner. Såfremt der bliver solgt spillere i januars transfervindue, er dette naturligvis et tal, der kan stige. Angiveligt vil de forsøge at skille sig af med Samuel Umtiti.

I løbet af de seneste uger har der været mange rygter, hvor Barcelona har været en central del. Et rygter, der dog holder ved er, at catalanerne vil forsøge at indgå en lejeaftale med Manchester City.

Endvidere har der også været forlydender om, at de vil forsøge at hente en ny back til klubben. Også i denne forbindelse er de blevet kædet sammen med flere forskellige spillere.

LÆS OGSÅ: Koeman er sikker: Ingen plads til disse to spillere i truppen

At de nu har mulighed for at foretage indkøb hænger sammen med, at de i sommerens transfervindue sagde farvel til flere løntunge spillere, hvilket inkluderer både Lionel Messi og Antoine Griezmann.