Kort tid efter fyringen i Chelsea, er Frank Lampard blevet tilbudt et trænerjob i en ny topklub. Til trods for, at han står uden job, har den engelske fodboldlegende dog valgt at afslå tilbuddet fra den nye klub.

LÆS OGSÅ: Ugeløn på 170.000: Liverpool vil forgylde 17-årig

Ifølge mediet Football Insider er der tale om ingen ringere end de mangedobbelte skotske mestre Celtic. De skulle efter sigende have tilbudt ham et nyt trænerjob, hvilket kunne have sendt ham hurtigt tilbage til trænergerningen. Det var han dog ikke interesseret i.

Han har ikke blot valgt at afvise tilbuddet fra Celtic, men har samtidig også gjort det klart over for alle nye potentielle bejlere, at han ikke er interesseret i et nyt trænerjob. Han har det gjort klart, at han først og fremmest ønsker at genfinde sin energi og motivation, hvorefter han vil vende tilbage til sommer, hvis muligheden byder sig.

Det bør dog også nævnes, at han angiveligt ikke har permanent afvist at skulle stå i spidsen for Celtic. Hvis det er tilbud, der fortsat er aktuelt til sommer, kan det derfor ikke afvises, at Frank Lampard ender med at rykke tilværelsen til Skotland.

LÆS OGSÅ: Trods bedre takter: Agent arbejder stadig på at finde ny klub til Man Utd-stjerne

Skulle han beslutte sig for dette, står han sandsynligvis med en ny opgave på hænderne, da de grønne fra Glasgow har spillet under niveau i denne sæson. Som følge af dette, ender ærkerivalerne fra Rangers sandsynligvis med at løbe med mesterskabet i denne sæson.