Cristiano Ronaldo har gjort det klart for ledelsen i Manchester United, at han forlader klubben, hvis de ikke kvalificerer sig til Champions League.

Ralf Rangnick og co. ligge i skrivende stund på en syvendeplads i tabellen i Premier League. Her er de fem point bag West Ham, der ligger på fjerdepladsen. De Røde Djævle har dog spillet to kampe færre end The Hammers.

LÆS OGSÅ: Avis: Valencia vil hente ung Barcelona-spiller

Både Arsenal og Tottenham nærmer sig dog også en top 4-placering. Og Tottenham, der ligger på en femteplads, har to kampe i hånden ift. Manchester United. De er derfor i en bedre position til at sikre en fjerdeplads.

Formår Manchester United ikke at sikre sig en top 4-placering og dermed en Champions League-kvalifikation, kan det ende med at koste dem dyrt.

Ifølge The Sun har Cristiano Ronaldos repræsentanter gjort det klart for ledelsen på Old Trafford, at han forlader klubben, hvis der ikke er Champions League-fodbold i kalenderen i 2022/23-sæsonen.

Mediet hævder, at den 36-årige er bekymret for, at han kan ende med at afslutte sin karriere uden flere trofæer på grund af de nuværende problemer i Manchester United. Og det ønsker han at undgå.

Ronaldo har kontrakt med Manchester United frem til juni 2023. Skal han forlade klubben til sommer, vil det derfor kræve, at en klub køber ham fri. Ifølge Transfermarkt vil det koste den potentielle klub cirka 35 mio. euro.

I denne sæson er det blevet til 14 mål i 21 optrædener, siden han vendte tilbage til De Røde Djævle fra Juventus.

Til trods for den individuelt fine statistik, er portugiseren ikke tilfreds i Manchester United. Dette skyldes tilsyneladende, at han ved, at der er langt til trofæer.

LÆS OGSÅ: Barcelona afviser: Keeper får ikke ønske opfyldt

Portugiseren sad ude i Manchester Uniteds seneste to kampe mod Aston Villa på grund af en skade. Han var dog tilbage i truppen i onsdagens Premier League-opgør mod Brentford.