Chelsea-manager Thomas Tuchel er ikke tilfreds med de forestående ændringer i Champions League, som vil medføre, at holdene kommer til at spille flere kampe i gruppespillet.

LÆS OGSÅ: Pochettino afslører: Sådan er Neymar at arbejde med

The Blues kommer allerede til at spille 58 eller 59 kampe i denne sæson, og dette antal vil stige i fremtiden, hvis der bliver lagt fire ekstra kampe til i gruppefasen i Champions League fra 2024.

Sammen med UEFA’s opdaterede Nations League og FIFA’s nye forslag for verdensmesterskabet for klubhold, mener Tuchel, at spillerne i topklubberne vil blive presset ud over deres fysiske grænser.

“Jeg er ikke sikker på, at jeg kan lide det, fordi jeg kun kan se mange flere kampe i den tidsplan, vi har. Det er meget svært for mig at blive begejstret for det,” sagde Tuchel forud for Champions League-semifinalen, ifølge Goal.

“Med disse diskussioner om Super League, glemmer vi, at vi nu får et nyt format i Champions League. Har de spurgt nogen træner om det? Det tror jeg ikke. Har de spurgte nogen spiller om det? Det tror jeg ikke.”

“Vi har en Nations League, et nyt mesterskab for klubber, så mange flere ting og så mange flere kampe. EM om sommeren. Det er bare flere og flere kampe. Hvem skal spille alle disse kampe?”

LÆS OGSÅ: Zlatan og Lukaku idømt bøder af det italienske fodboldforbund

“Samtidig har vi kun tre udskiftninger per kamp her i Premier League. Nej, jeg er ikke glad for dette format.”