Flere Premier League-klubber er ejet af stenrige ejere. En af disse klubber er Chelsea, som er ejet af den russiske rigmand Roman Abramovich. Han har gjort det flere gange før, og til sommer giver han igen Chelsea et gigantisk transferbudget.

LÆS OGSÅ: Nu reagerer Lautaro Martínez på rygter om Inter-exit

Chelsea-ejeren er meget imponeret over, hvordan Thomas Tuchel har formået at drive holdet frem. Derfor er han klar til at tilbyde ham en kontraktforlængelse, men også til at give ham et transferbudget på 150 millioner pund til sommer. Det skriver The Sun.

De 150 millioner pund, som er svarende til ca. 1,3 milliarder kroner, kan potentielt set gøre det muligt at erhverve Erling Haaland fra Borussia Dortmund til sommer.

Det er dog ikke ensbetydende med, at Tuchel sætter alt ind på at hente det norske talent til London. Den tyske træner har nemlig også et godt øje til Inter-stjernen Romelu Lukaku, der allerede har en fortid i Chelsea.

Som tingene ser ud nu, vil både Haaland og Lukaku dog være en opgradering til offensiven i chelsea, da både Kai Havertz, Olivier Giroud og Tammy Abraham har haltet efter i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Barca indgår aftale med Ronald Koemans primære transfermål

The Sun skriver intet om, hvorvidt Chelsea er i kontakt med de to spillere, eller om de er villige til at forlade hhv. Bundesligaen og Serie A til fordel for Premier League.