Chelsea har angiveligt allerede afgivet et bud på den unge Barcelona-stjerne Frenkie de Jong. Hæver de buddet, er Barcelona klar til at lade ham gå.

Chelsea arbejder på at få en handel i stand for Barcelona-midtbanespiller Frenkie de Jong. Angiveligt er det blot otte millioner pund, der adskiller de to klubber. Det er svarende til lidt over 70 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Salah nægter at reducere lønkrav: Så meget vil han have

Den 24-årige hollænder har ikke helt kunne finde sit høje niveau frem i denne sæson for Barcelona. Derfor skulle klubben være åben for at lade ham skifte – enten i dette eller i sommerens transfervindue.

Det er især fremkomsten af de unge midtbanespillere Gavi, Nico og Pedri, der har medført, Barcelona overvejer at sælge ham. Han bliver nemlig ikke længere betragtet som værende en essentiel del af truppen.

Ifølge Daily Star har Chelsea budt 33 millioner pund for Frenkie de Jong. Hidtil har Barcelona holdt fast i en pris på 50 millioner pund, men nu lyder det, at de er villige til at slippe ham for 41 millioner pund.

Bayern München siges også at have vist interesse for Frenkie de Jong, da Julian Nagelsmann angiveligt skulle være stor fan af ham. Der er dog endnu ikke kommet et officielt bud fra de tyske giganter.

Frenkie de Jong har haft svært ved at levere på samme niveau, som han gjorde i Ajax, inden han blev hentet til Barcelona i 2019 for 65 millioner pund.

Det virkede ellers som et ‘match made in heaven’, da han blev hentet til klubben, da der er mange stilistiske ligheder mellem Ajax og Barcelona. Hollænderen har dog kæmpet for at bevise sit værd i den catalanske klub – især i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Manchester City udser sig Real Madrid-stjerne som Erling Haaland-alternativ

Det vides dog ikke, om den hollandske landsholdsspiller selv har interesse i at forlade Barcelona. Det kræver, at han er selv er åben for et skifte, da han har kontrakt med den catalanske klub frem til juni 2026.