Champions League-mestrene Chelsea med Thomas Tuchel i spidsen overvejer at sælge den unge kantspiller Callum Hudson-Odoi denne sommer. Han er blandt andet på radaren i tyske Bayern München.

LÆS OGSÅ: Medie: Atlético Madrid har afvist bud fra Manchester United

Den 20-årige Hudson-Odoi var også kædet sammen med et skifte til Bundesliga-klubben i sidste sæson, men et skifte blev dog aldrig en realitet. Det skyldtes dog ikke, at München ikke forsøgte at få en aftale i stand. De bød nemlig fire gange, og hvert bud blev afvist. Det fjerde og sidste bud hævdes at have været på 35 millioner pund.

Ifølge The Times har de tyske mestre dog ikke mistet deres interesse i Hudson-Odoi. Tværtimod har de fortsat et ønske om at bringe ham til Tyskland, hvilket de har planer om at forsøge igen denne sommer.

Chelsea-træner Thomas Tuchel siges at være stor beundrer er englænderen, men han har allerede flere andre muligheder i angrebet. Derfor kan det potentielt komme på tale, at han vil lade den 20-årige kantspiller forlade klubben i det kommende transfervindue.

Hudson-Odoi vil konkurrere med sidste sommers signings Timo Werner, Kai Havertz og Hakim Ziyech, men også både Mason Mount og Christian Pulisic om en plads i startopstillingen. Flere medier, herunder The Times, skriver, at han ikke er det foretrukne valg hos Tuchel.

LÆS OGSÅ: Gündogan donerer Premier League-bonus til barndomsklub

Kantspilleren havde 23 Premier League-optrædener for The Blues i den netop overståede 2020/21-sæson, hvori han bidragede med to mål og tre oplæg.