Thomas Tuchel har gjort det godt, siden han overtog trænersædet i Chelsea. Desværre kan man ikke helt sige det samme om den unge Timo Werner. Hans sæson har nemlig ikke ligefrem været prangende. I denne sæson er det ikke blevet til mere end fem mål for tyskeren.

LÆS OGSÅ: Juve-profil til salg: Kan ende med at indgå i kæmpe byttehandel

Derfor skulle Chelsea-manager Thomas Tuchel angiveligt også være interesseret i at sende ham videre til en anden klub. Det er dog ikke en hvilken som helst klub, han gerne ser, at han bliver sendt til. Tuchel vil nemlig gerne bruge ham som en del af en byttehandel.

Ifølge det britiske medie The Express har Chelsea særligt ét transfermål: Erling Haaland. Derfor skulle Tuchels plan være at tilbyde Timo Werner til Borussia Dortmund, hvilket han ønsker at gøre, da det kan drive prisen ned.

For Borussia Dortmund vil en sådan handel godt kunne give mening. Man vil fortsat kunne få en fornuftig sum penge for den norske målbomber, samtidig med, at man får en angriber, der har bevist sit værd i Bundesligaen. Derfor kan det naturligvis ikke udelukkes, at det er en handel, de vil tage imod.

Ligeledes skriver den britiske avis, at Thomas Tuchel overvejer at skille sig af med både Kai Havertz og Hakim Ziyech. De tre spillere blev købt for ca. 2 mia. kr. i sidste sommers transfervindue, hvorfor de bør kunne skrabe penge ind til at finansiere et Haaland-køb. Det vidner selvfølgelig også om, at Tuchel har intentioner om at få ryddet op i truppen.

LÆS OGSÅ: Stortalent afslog Manchester United: “Traf det rigtige valg”

I denne sæson er det blevet til 28 optrædener for Timo Werner for Chelsea, hvori han kun har formået at score fem mål.