Der er kilder, der har fortalt ESPN, at man i Manchester United stadig oplever, at Eric Bailly afviser deres kontrakttilbud. Han vil i stedet forsøge at få et sommerskifte i hus, da han mangler chancen fra start.

LÆS OGSÅ: Avis: To grunde til, at Barca har en fordel i kampen om Agüero

Ifølge ESPN skulle han være meget frustreret over, at han bliver fravalgt af Ole Gunnar Solskjær, der stadig spiller med Victor Lindelöf som den foretrukne partner til Harry Maguire.

Og hvis den spillemæssige situation ikke bliver forbedret, så vil Eric Bailly blive ved med at afvise en kontraktforlængelse hos De Røde Djævle, indtil han i stedet kan skifte til en anden klub til sommer.

Eric Bailly vil kun have 12 måneder tilbage af sin kontrakt, når man har afrundet denne sæson. Det betyder, at Manchester United kan være tvunget til at sælge ham, hvis man stadig ønsker at indkassere en skilling på ham, da han ellers vil kunne smutte kvit og frit, når kontrakten løber ud.

Og Interesse skulle der såmænd være nok af. ESPN erfarer nemlig også, at Eric Bailly har interesse fra såvel Spanien som Italien, hvorfor et salg sagtens vil kunne komme på tale.

LÆS OGSÅ: City-stjerne sikrede vanvittig kontrakt med atypisk strategi

Det er derfor op til Manchester United og Ole Gunnar Solskjær at finde ud af, hvor meget de har brug for ham, da det ellers vil kunne betyde et snarligt exit fra ivorianeren.