Erling Haaland har mildest talt været flyvende for Dortmund i denne sæson, og spørger man Lothar Matthäus, så er Bayern München den eneste klub i Bundesligaen, der er relevant for den 20-årige angriber.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

“Haaland er allerede på blokken i topklubberne. Helt i top, som angriber. I Real Madrid, fordi de i Benzema har en spiller med en vis alder. Hans far har spillet i Premier League. Så det kan også være interessant. Han kommer ikke til at spille for Dortmund i hele sin karriere. Han vil kigge sig om efter større klubber og en højere løn. Hvis han bliver i Bundesligaen, så er Bayern München det eneste skridt,” kommer det fra Matthäus ifølge Sport1, hvorefter han tilføjer.

“Sammen med Mbappé kan han tage over efter andre store fodboldspillere igennem de seneste 13-14 år. Han vil kunne erstatte Robert Lewandowski i Bayern München om to-tre år, hvis Lewandowski overvejer at stoppe karrieren. Men i øjeblikket er Lewandowski skarp, og det samme er Haaland. Og så længe Lewandowski spiller for Bayern, så tror jeg ikke, at Haaland skifter dertil. For de vil ikke kunne spille med både Haaland og Lewandowski, da de vil ødelægge hinandens styrker.”

Han fortæller dog efterfølgende, at det afhænger af, hvornår Robert Lewandowski indstiller karrieren. Bayern München har nemlig ikke turde drømme om at skille sig af med Lewan, hvorfor der ikke er plads til Erling Haaland.

“Bayern vil ikke overveje at sælge Lewandowski. Han kommer til at slutte karrieren i München. Kun når Lewandowski ikke længere er i Bayern, vil der være plads til Haaland i München.”

LÆS OGSÅ: For første gang i historien: Cristiano Ronaldo sætter ny vild rekord

Bayern München er dog ikke den eneste klub, der ønsker at have Haaland stående på holdkortet. Det samme skulle også de store klubber i Premier League, ligesom også FC Barcelona og Real Madrid har vist interesse for målmaskinen.