Den blå side af Manchester har i den grad fundet de gode takter frem, og onsdag kunne City-manager Pep Guardiola og resten af City-mandskabet igen ramme tonerne, da man for 20. gang forlod banen uden et nederlag med en 2-0-sejr over Burnley i Premier League.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca-stjerne tilbød sig selv til Manchester City som alternativ til Messi

Der er dog fortsat ting at arbejde med, mener Pep Guardiola.

“Der er masser af plads til forbedring. Mod Burnley smed vi en masse simple bolde, og det er det eneste, jeg er bekymret over. Jeg beder dem om at gøre en indsats og de simple ting godt, og det prøver vi. Men mod Burnley tabte vi i højere grad end normalt simple bolde,” siger han ifølge Sky Sports og tilføjer:

“Generelt er jeg tilfreds, for vi fortsætter med at være solide og skabe nok chancer.”

Han fortæller, at han især var glad for sejren over Burnley på udebane, da alle ved, hvor svært det kan være.

“En sejr er altid et godt resultat her på udebane mod Burnley. Alle ved, hvor svært det er, og vi tillod ikke mange chancer og skabte flere klare chancer, så jeg er tilfreds.”

Manchester City ligger aktuelt på førstepladsen i Premier League, hvor de har tre point ned til Manchester United på andenpladsen. City har dog en kamp i hånden, hvorfor de kan ende med at udbygge føringen.

Som tidligere nævnt, så har Manchester City ikke tabt i 20 kampe i træk, og I disse 20 kampe har de blot lukket fire mål ind undervejs, og de er såmænd også det første Premier League-hold siden Arsenal i 2002, der har vundet 13 kampe i træk i alle turneringer.

LÆS OGSÅ: ”Han er et godt sted mentalt”: Solskjær får det bedste frem i United-profil

Det skriver Sky Sports.