Siden sin ankomst til Barcelona i 2019, har han ikke rigtigt fået chancen for at bevise sit værd, til trods for, at han gjorde det godt under sit lejeophold hos Schalke 04 i sidste sæson.

LÆS OGSÅ: Frenkie de Jong efter nederlag: “Det er normalt”

Det har ført til, at Jean-Clair Todibo igen er blevet udlejet af den catalanske storklub. Denne gang er han havnet i Nice, hvor han nu slår sine folder. Her har han formået at etablere sig som en fast spiller i truppen, og er blevet en profil i holdets forsvar.

I og med, at der har været problemer i forsvaret hos Barca, og Todibo har leveret fine præstationer i Nice, er der igen blevet sat gang i spekulationerne om, hvorvidt han har en fremtid hos den spanske klub. Står det til den franske forsvarer selv, så ser han sig dog helst fri for det.

“Jeg vil blive, det er, hvad jeg vil, men det er op til direktørerne, så dem må i snakke med,” lød det fra Todibo ifølge Sport, hvilket han fulgte op med:

“Personligt, så er jeg dog meget fokuseret på slutningen af denne sæson, hvor jeg er nu.”

LÆS OGSÅ: Lionel Messis fodboldstøvler solgt for skyhøjt beløb på auktion

Derudover har han tidligere givet udtryk for, at han hellere vil spille i en fjerdebedste franske række Sedan, end han vil tilbage til Barca, hvis han blot skal sidde på bænken.