Ole Gunnar Solskjær afviser ikke, at man i Manchester United kommer til at forlænge med Juan Mata. Han har gang i sin ottende sæson hos De Røde Djævle, efter han kom til klubben fra Chelsea i 2014.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Matas tid kan dog være forbi til sommer, da hans kontrakt udløber med Manchester United. Det sker dog naturligvis ikke, hvis han ender med at få forlænget sin kontrakt.

Det er dog ikke overraskende, at rygterne om, hvor han kommer til at spille efter sommeren, er begyndt at florerer. Der er nemlig flere klubber, der er blevet kædet sammen med Mata, herunder Inter, Roma og Juventus.

Ole Gunnar Solskjær, Manchester Uniteds manager, kan dog sagtens forstå, at flere klubber gerne vil have Mata på holdkortet. Det fortæller han på pressemødet forud for Manchester Uniteds Europa League-opgør mod Real Sociedad.

“Jeg er ikke overrasket over, at flere klubber vil have ham. Han er god fodboldspiller og et fantastisk menneske.”

Han afviser dog ikke, at man i Manchester United kommer til at forlænge med Mata. Han er nemlig også i fin dialog med ham.

“Der kommer altid henvendelser, når spillernes kontrakter er ved at udløbe. Juan Mata må tale med andre klubber, men jeg har også en fin dialog med ham.”

LÆS OGSÅ: Solskjær kan få ny chance for at bringe engelsk talent til Manchester United

Det kan dog være, at han skifter væk grundet den manglende spilletid. Han står noteret for at have spillet 12 kampe i alle turneringer.