Ifølge et spansk medie, er det en helt særlig årsag, der ligger til grund for, at Zinedine Zidane har besluttet sig for at sælge Sergio Reguilón.

LÆS OGSÅ: Klopp viser interesse i Inter-spiller

I sidste sæson formåede Sergio Reguilón at imponere stort, da han var lejet ud til Sevilla. Til trods for dette, var det dog ikke nok til en plads til venstrebacken, da han vendte tilbage til Real Madrid i denne sæson.

Af den grund blev Reguilón sendt videre til Tottenham, da Zinedine Zidane i forvejen havde både Marcelo og Ferland Mendy at bruge på denne position. Ny rygtes det dog, at det ikke kun var af sportslige årsager, at han blev sendt videre.

Ifølge mediet El Confidencial skal årsagen findes flere år tilbage, hvor den spanske forsvarer befandt sig på Real Madrids i andethold, hvor Zidane dengang var cheftræner.

Her skulle der angiveligt være opstået problemer mellem Reguilón og trænerens søn, Luca Zidane. Kort efter de påståede problemer skulle være opstået, blev den nuværende Tottenham-spiller pludselig udlejet til Logroñés.

Det spanske medie kommer dog ikke med en nærmere forklaring på, hvad der gik galt mellem de to spillere. Informationerne skulle dog angiveligt komme fra folk tæt på klubben.

LÆS OGSÅ: Pogba skuffet over Manchester Uniteds beslutning

Sergio Reguilón fik kun lov at spille en enkelt kamp på førsteholdet i Real Madrid. Samlet spillede han 22 kampe i Real Madrid-trøjen, men dog ikke på førsteholdet.