Det var den helt store duel, da Kylian Mbappé og FC Barcelona, sammen med Paris Saint-Germain og Barcelona, tørnede sammen i gårsdagens Champions League-opgør.

LÆS OGSÅ: Luis Suarez langer ud efter personerne bag Messis kontraktlæk

Det endte dog med at være førstnævnte, som trakt det længste strå, da han endte med at score hattrick i 1-4-sejren over Barcelona. Og spørger man den tidligere engelske landsholdsspiller Andros Townsend er den 22-årige angriber verdens bedste.

“Mbappé er en virkelig, virkelig speciel spiller. Jeg kan huske dengang, han brød igennem, hvor der var kritikere, der sagde, at han levede på sin hurtighed, men at der derudover ikke var noget specielt ved ham. Nu ser vi en meget komplet spiller. Han har bogstaveligt talt det hele. Han minder mig om Ronaldo, brasilianeren. I forhold til, hvor skarp han er, hvor god en afslutter, han er, og hvor rolig han er,” kommer det fra Townsend ifølge talkSPORT.

Han blev efterfølgende i studiet bedt om at udpege de tre bedste fodboldspillere i verden, og den tidligere Tottenham-spiller endte med at udelade Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Robert Lewandowski, hvilket flere lyttere ringede ind for at sige, var underligt.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

“Jeg vil sige Kevin De Bruyne som nummer tre, Neymar som nummer to og Kylian Mbappé som nummer ét. For fem eller 10 år siden plejede Ronaldo og Messi at dominere og kontrollere kampe fuldstændigt. Nu er de selvfølgelig i trediverne. De leverer stadig utrolige tal, men de er ikke så dominerende, som de var før. Alle bliver ramt af deres alder før eller siden, og de er ikke, hvad de var før.”