Arsenal har efter sigende et mål om at skrabe 520 millioner kroner sammen i sommerens transfervindue. Det vil de gøre ved at rydde godt ud i truppen.

LÆS OGSÅ: Hemmelig klausul i Neymars nye kontrakt afsløret

Efter at være blevet slået ud af Europa League af Villarreal, og næppe ender i top syv i Premier League, forventes de at gå glip af europæisk fodbold for første gang i 25 år.

Mikel Arteta vil angiveligt få opbakning af Stan Kroenke i sommerens transfervindue, og Arsenal-chefen menes at have planer om at give truppen en overhaling efter en sæson med begrænset sæson.

Ifølge football.london vil The Gunners forsøge at øge deres transferbudget med 520 millioner kroner ved at sælge spillere såsom Bernd Leno, Hector Bellerin, Lucas Torreira, Sead Kolasinac, Ainsley Maitland-Niles og Matteo Guendouzi.

Derudover er der også usikkerhed omkring både Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah, da det siges, at den engelske klub har et godt øje til Paul Onuachu.

Brighton & Hove Albions Yves Bissouma og Ajax-keeper Andre Onana menes også at være på Artetas ønskeliste. Dertil håber Gunners også på at kunne sælge Dinos Mavropanos til Stuttgart.

LÆS OGSÅ: Farvel til Braithwaite: Messi vil af med ham

Spørgsmålet er dog, om det er muligt for Arsenal at finde købere til de mange spillere, som de ønsker at sælge til sommer. Derfor står de bestemt også overfor en stor opgave.