Han er på radaren i Barcelona som potentiel afløser for Sergio Busquets, men nu har Klopp og co. også meldt sig ind i kampen.

På det seneste har der været forlydender om, at Marcelo Brozovic nærmer sig en forlængelser med Inter Milan, er der endnu intet officielt blevet meldt ud.

LÆS OGSÅ: Xavi roser Barca-stjerne: ‘Der er ikke noget større talent i verden’

Det begynder at haste for den italienske klub, da han nærmer sig sit kontraktudløb for hver dag, der går.

At han nærmer sig kontraktudløb, har medført, at han er havnet på radaren i flere klubber i Europa. En af de klubber, der er interesserede, er spanske Barcelona.

Som følge af hans store erfaring og flotte præstationer i Inter, er han i Barcelona blevet udset som en potentiel afløser for Sergio Busquets, der er oppe i årene.

Barcelona er dog langt fra ene om at have interesse for Brozovic, hvorfor det kan blive vanskeligt for den catalanske klub at sikre hans underskrift.

Ifølge Fichajes har Liverpool også meldt sig ind i kampen om den nuværende Inter-spiller, som de overvejer at hente til sommer.

LÆS OGSÅ: De Jong indrømmer: Jeg havde forventet mere

Den engelske klub er på udkig efter forstærkninger til midtbanen, og i denne forbindelse har Jürgen Klopp og co. valgt at se i retning af Brozovic, da han har kontraktudløb til sommer.