Han er blevet udset som afløser for Gerard Piqué, og nu afviser han interesse fra PL-klubber til fordel for FC Barcelona.

Jules Koundé er klar til at afvise interesse fra både Chelsea og Newcastle, da han i stedet vil skifte Sevilla ud med FC Barcelona denne sommer.

– LÆS OGSÅ: Barcelona har afgjort Memphis Depays fremtid

Ifølge Mundo Deportivo håber den catalanske klub på at kunne hente Koundé som afløser for Gerard Piqué, der er angiveligt har fået at vide, at han ikke er en del af Xavis planer for den kommende sæson.

Det er dog en kamp, der kan blive svær for Barcelona at vinde, selvom Koundé ville foretrække et skifte til FC Barcelona.

Grunden til dette er, at både Newcastle og Chelsea har flere finansielle kræfter at spille med. Blandt andet har de gjort klart, at de er klar til at betale den pris, som Sevilla kræver for den franske forsvarer.

FC Barcelona håber derimod på, at de kan få Sevilla til at sænke prisen en smule, da de ikke har råd til at betale den krævede pris, der angiveligt lyder på 70 millioner euro.

Ikke nok med det, så er de også nødt til at gøre plads i lønbudgettet, hvilket vil kræve, at de skiller sig af med både Umtiti, Lenglet og Mingueza denne sommer.

– LÆS OGSÅ: Sadio Mané enig med ny klub

Ikke desto mindre er det dog en klar fordel for Barcelona, at Jules Koundé er interesseret i et skifte til Camp Nou, da det kan give dem mere tid at arbejde med.