I en nylig rapport fra lokalmediet Manchester Evening News, bliver det bekræftet, at der i Manchester Uniteds Premier League-trup til anden halvdel af 2020/21-sæonen er blevet fundet en plads til Phil Jones.

LÆS OGSÅ: Blev flere gange rygtet væk: United-stjerne bliver i klubben

Den 28-årige var en fast del af truppen i de første par måneder af Ole Gunnar Solskjærs tid som træner i United. Han var faktisk med i alle nordmandens første otte kampe, efter at have overtaget ansvaret for holdet i 2018/19.

Imidlertid endte han dog med at blive ekskluderet fra truppen. Jones fik kun spilletid i to ligakampe i sidste sæson, og han har ikke spillet for klubben i godt og vel et år. Alligevel er han nu blevet udtaget til holdets Premier Leauge-trup.

Han var tidligere ude med en knæskade, som har plaget ham siden juni. Dette er sandsynligvis årsagen til, at han i første omgang ikke blev udtaget til truppen, da den nye sæson fik sin start.

Solskjær har udtalt, at han føler med Jones, da han også selv har været ramt af alvorlige skader i sin karriere som aktiv spiller.

“Det er det værste for en fodboldspiller. Når du har skader, tager det din passion væk, og det tager dine chancer for at spille fodbold væk,” sagde Solskjær.

United-chefen tilføjede desuden, at han ser Jones som en kvalitetsspiller, hvorfor han også ser frem til at have ham med på holdet igen.

“Phil har været en topback. Han var strålende, da jeg kom ind (som træner, red.), så jeg vil gerne have ham tilbage på holdet så hurtigt, jeg kan.”

LÆS OGSÅ: Joan Laporta åbner op om sit syn på Xavi som Barca-træner

Jones forventes ifølge Manchester Evening News at blive sat på salgslisten til sommer. Det ændrer dog ikke på, at han stadig kan have en stor rolle at spille i Uniteds jagt på sølvtøj.