Sent mandag aften meddelte UEFA, at de havde droppet Super League-sagen. Nu har piben dog fået en anden lyd

Mandag aften udsendte UEFA en meddelelse, hvori de offentliggjorde, at de havde besluttet at trække sagen tilbage mod de tilbageværende tre klubber i Super League.

LÆS OGSÅ: or kan Barcelona ikke fyre Ronald Koeman

Det besluttede de at gøre i kølvandet på, at en spansk domstol havde vurderet, at det ikke ville være muligt for UEFA at sanktionere de 12 klubber, der var med i Super League.

Tilsyneladende er UEFA dog nu kommet på andre tanker. Allerede tirsdag har de nemlig meldt ud, at de alligevel ikke har droppet sagen.

Tilbagetrækningen varede dog kort, for allerede tirsdag formiddag meddeler UEFA, at sagen alligevel ikke er droppet. Fodboldforbundet mener nemlig, at der har været ‘betydelige uregelmæssigheder’ i forbindelse med den kendelse, som den spanske domstol er nået frem til

Fodboldforbundet retter blandt andet kritik mod dommer Ruiz de Lara, som de forventer vil træde tilbage. Ligeledes har de meldt ud, at de har intentioner om at anke alle de tidligere kendelser. Det oplyser forbundet på deres hjemmeside.

Stort set alle klubber har trukket sig fra Super League, hvilket de gjorde allerede to dage efter, at hele projektet blev offentliggjort. De eneste klubber, der fortsat er en del af projektet, er Real Madrid, FC Barcelona og Juventus.

LÆS OGSÅ: UEFA dropper sag: Ingen sanktioner

De ni klubber, der trak sig kort efter ligaens stiftelse, indvilligede alle i at betale bøder som straf. Disse bøder skulle gå til græsrodsfodbolden i klubbernes egne lande, men som følge af retssagerne, er disse bøder dog sat i bero.