Aleksander Ceferin, der er præsident i UEFA, kunne i foråret se til fra sidelinjen, da en række af de største klubber i Europa forsøgte at bryde ud i en såkaldt Super League.

LÆS OGSÅ: Medie: Dortmund interesseret i Haaland-byttehandel med Barca-spiller

Det viste sig dog hurtigt at være en upopulær beslutning, og det medførte, at den nye udbryderliga hurtigt blev opløst. Det er dog ikke alle klubber, der har trukket sig fra ligaen, for Real Madrid, FC Barcelona og Juventus er fortsat involveret, og tror stadig på idéen.

Det har fået Ceferin til at gøre det meget klart, at han ikke har noget til overs for de tre klubber. Det har han senest forklaret i et interview med den tyske avis Der Spiegel, hvor han forklarede, at de gerne måtte forlade UEFA, hvis det stod til ham.

“Jeg ville ikke have noget imod, at de forlod os. Det er sjovt, at de vil lave en ny turnering og på samme tid være med i Champions League denne sæson. Alle tre klubber har inkompetente managers,” udtalte Aleksander Ceferin til Der Spiegel.

“De folk har prøvet at slå fodbold ihjel. Florentino Perez siger, at klubben kun kan overleve med en Super League, og så prøver han at hente Kylian Mbappé for 1,3 milliarder kroner,” lød det også fra UEFA-præsidenten.

LÆS OGSÅ: Thomas Tuchel indrømmer: Ja, vi prøvede at hente ham

Da Super League så dagens lys var de følgende tolv klubber involveret: Real Madrid, FC Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, AC Milan, Inter, Manchester City, Manchester United, Chelsea, Tottenham, Liverpool samt Arsenal.