Barcelona-træner Xavi Hernández er ikke klar til at tage afsked med den mangeårige spiller Sergi Roberto til sommer.

Der er stor tvivl om, hvorvidt Sergi Roberto får forlænget sin kontrakt, der udløber til sommer. På det seneste har meldingerne været, at ledelsen har besluttet ikke at forlænge hans kontrakt.

LÆS OGSÅ: Avis: Her er Barcelonas plan, hvis de ikke henter Haaland

Tilsyneladende er det dog ikke noget, som Xavi er helt enig i. Ifølge Mundo Deportivo er han nemlig meget opsat på at beholde Sergi Roberto i truppen.

Det spanske medie skriver, at Xavi ser den 30-årige Roberto som en værdifuld del af truppen, hvilket især skyldes hans alsidighed, men også hans taktiske fleksibilitet.

Xavi mener, at Roberto er den eneste anden højreback udover Dani Alves, der også er i stand til at falde ind på midtbanen, hvor han kan spille rollen som full-back.

Ydermere har han været i klubben i mange år, og er en af de spillere i truppen, der bedst forstår Barcelonas DNA og den måde, som Xavi ønsker, at holdet skal spillet.

LÆS OGSÅ: Aubameyang afslører: Har sagt, at han skal blive

Til trods for, at Xavi vil beholde ham, er der stadig dele af ledelsen, der mener, at Roberto ikke skal have en ny kontrakt, når hans nuværende kontrakt udløber til sommer, efter at have været i klubben i et årti.