Barcelona-forsvarer Samuel Umtiti har for nylig underskrevet en kontraktforlængelse med den catalanske klub. Alligevel kan han forlade klubben i januar.

Barcelona-forsvarer Samuel Umtiti har tilsyneladende ikke planer om at opgive kampen om spilletid. Selvom han har forlænget sin kontrakt med Barcelona, er han ivrig efter at blive udlejet til en klub, hvor han er sikret spilletid.

LÆS OGSÅ: Rangnick udser sig forsvarer: Vil hente ‘opgradering’ til Dalot og Wan-Bissaka

Den franske forsvarsspiller ønsker tilmed, at det sker i dette transfervindue. Han har nemlig ingen interesse i at tilbringe yderligere seks måneder på bænken under Xavi i Barcelona.

Det var til stor overraskelse, da de catalanske giganter pludselig annoncerede, at de havde forlænget Samuel Umtitits ophold. I lang tid var der nemlig forlydender om, at de arbejdede på at finde en ny klub til franskmanden.

Umtiti blev hædret af sine holdkammerater, efter nyheden om hans nye kontrakt blev offentliggjort. De nye vilkår medførte nemlig, at det var muligt for Barcelona at registrere Ferran Torres, som klubben for nylig har hentet i Manchester City.

Til trods for dette, ser det ikke ud til, at det har ændret på noget ift. Samuel Umtitits status under Xavi. Eksempelvis var han ikke på banen, da Barcelona onsdag aften spillede mod Real Madrid i den spanske Super Cup.

Derfor ønsker den franske VM-vinder at sikre sig et skifte til en klub, hvor han kan få fast spilletid. Ifølge RMC Sport ønsker Umtiti at forlade Barcelona allerede i dette transfervindue.

Ifølge det franske medie har klubber i både Premier League, Serie A og La Liga vist interesse for Umtiti. Flere af disse klubber skulle være klar til at tale om en lejekontrakt med Barcelona, som kan færdiggøres inden for de kommende uger.

LÆS OGSÅ: Serie A-klub vil hente Manchester United-forsvarer

Han har dog tilsyneladende en begrænset interesse i at vende tilbage til Ligue 1, selvom der skulle opstå en mulighed for dette. Er Ligue 1 den eneste mulighed, skulle han foretrække blot at blive i Barcelona.