FC Barcelona er i fuld gang med at rydde op i truppen. De har allerede sendt flere spillere videre til nye hjem, men er endnu ikke færdige.

LÆS OGSÅ: Barca-truppen er rejst til Tyskland: Talent igen fravalgt

En af de spillere, som den catalanske klub ønsker at skille sig af med denne sommer, er franske Samuel Umtiti. Han har i de seneste sæsoner kæmpet med at finde sit tidligere niveau, og som et resultat heraf har han tilbragt en del tid på bænken.

Da han er en af de bedst betalte spillere i klubben, ønsker Barcelona ikke længere at have ham siddende på bænken. Derimod vil de forsøge at sælge eller udleje ham denne sommer.

Han er allerede blevet kædet sammen med flere klubber, men det er endnu ikke blevet til et skifte for franskmanden. Blandt andet har der være tale om, at han skulle til enten Lyon eller Marseille, men dette er ikke blevet til noget.

Nu skriver Marca dog, at han potentielt kan være at finde i Premier League i den kommende sæson. Han er nemlig på radaren hos Pep Guardiola i Manchester City, der ønsker at skabe mere dybde i forsvaret i den engelske storklub.

Angiveligt skulle de dog ikke være interesserede i at ofre en stor sum penge på en ny forsvarer. Derfor skal Barcelona være indstillet på at sælge til spotpris, hvis et salg til Manchester City skal finde sted, tyder det på.

LÆS OGSÅ: Messi er tilbage i Barcelona

Derudover vides det ikke, om Umtiti rent faktisk ønsker at skifte til Premier League. Ifølge Transfermarkt har den 27-årige franske forsvarer nemlig kontrakt med Barcelona frem til 2023. Derfor kan han sagtens modsætte sig et skifte, hvis han ikke er interesseret.