Samuel Umtiti har endnu ikke været på banen i denne sæson, og nu taler han ud om et potentielt Barca-exit.

I sommer var Samuel Umtiti tæt på at tage afsked med Barcelona, men i sidste ende blev han dog på Camp Nou, efter et møde med klubbens præsident, Joan Laporta.

LÆS OGSÅ: Officielt: Newcastle fyrer Steve Bruce

Nu afslører han, at han ser sig selv som Barcelona-spiller – og intet andet. Derfor har han heller ikke intentioner om at forlade den catalanske klub, selvom han ikke er en populær herre under Ronald Koeman.

For nylig blev han interviewet af Mundo Deportivo, og har udtrykker han, at han ikke har planer om at forlade klubben. Han ved dog, at han er nødt til at arbejde hårdt, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at få spilletid.

“Det er træneren, der træffer beslutningerne, og det skal jeg acceptere. Hvis jeg ikke spiller, må jeg træne mere end de andre og vise, at jeg har niveauet. Man kan træne nok så meget, men jeg mangler kamprytmen – jeg håber på at få den igen,” fortæller han til Mundo Deportivo.

Herefter fortæller han, at han ikke kan se sig selv spille i en anden klub. Selvom han i sommer havde mulighed for at tage afsked med Camp Nou, da flere klubber viste interesse for at hente ham, vil han blive i Barcelona.

“Jeg ser ikke mig selv spille i en anden klub. Lige nu er det meget klart for mig. Jeg vil vise, at jeg har niveauet til at spille her. Det vigtigste for mig er at vise alle sammen, at jeg er okay og er i stand til at komme tilbage igen. Der har været tilbud andre steder fra, men jeg vil fortsætte her,” siger han.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona-stjerne tilbyder sig selv til Real Madrid

Franskmanden har endnu ikke været på banen i denne sæson, da han bestemt ikke er en af Ronald Koemans favoritter. Derfor er der heller ikke meget, der tyder på, at han kommer til at vælte sig i spilletid.