Barcelona er klar til at tage mere ‘drastiske midler’ i brug i forhold til forsvarer Samuel Umtitis fremtid. Angiveligt skulle de i denne sammenhæng have en række idéer til, hvordan de kan afhænde den uønskede franskmand denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelonas Pedri-anmodning afvises

Forsvareren har i lang tid været betragtet som overflødig i den catalanske klub. Derfor er de fast besluttet på at sende ham til en ny klub denne sommer, da de ikke længere ønsker at betale hans høje løn.

På det seneste har flere medier skrevet, at Umtiti har erkendt, at det er på tide at se sig om efter en ny klub. Nu skriver spanske Diario Sport dog, at det ikke er tilfældet.

Ifølge den spanske sportsavis har Umtiti derimod ikke intentioner om at forlade Barcelona, da han ikke har et problem med at være på bænken. Derudover er han også overbevist om, at han kan bevise sit værd overfor Ronald Koeman.

Tilsyneladende er Barcelona dog på ingen måde interesseret i at beholde ham. Derfor har de planer om at afholde flere forhandlinger, eftersom de ikke ønsker at have den franske forsvarer i truppen, når pre-season starter.

Den første mulighed er at skære ned i hans løn og sende ham på et lejeophold. Umtiti er ikke just ivrig efter at blive lejet ud, men der har dog været rygter om, at Lyon er interesseret. Derudover nævnes Marseille også, men de skulle være bekymrede for hans skadeshistorik.

Den catalanske klub er overbevist om, at et skifte til enten Frankrig eller Italien kan fungere, hvorfor de vil forsøge ‘at tvinge ham’ til et skifte, lyder det fra Diario Sport.

Avisen skriver ikke, hvordan de har intentioner om at gøre det, men peger dog på, hvordan Barcelona håndterede Matheus Fernandes’ situation. Det er nemlig et godt eksempel på, at klubben er seriøs omkring oprydningsarbejdet denne sommer.

LÆS OGSÅ: Guardiola vil hente ham til Manchester City: Barca er klar til at sælge

Tirsdag bekræftede klubben nemlig, at Fernandes’ kontrakt var blevet opsagt, da han ikke længere var brugbar for klubben. Den brasilianske spiller ankom ellers til klubben sidste år, hvor han underskrev en femårig aftale.