Der er flere spillere fra den unge generation, der begynder at gøre indtryk i Barcelona. Én af dem, der særligt har imponeret er den 17-årige Pedri.

Tirsdag fik han for alvor cementeret, at han hører til i toppen af europæisk fodbold, da han scorede sit første europæiske mål for klubben i sin Champions League-debut. Og ifølge spilleren selv, har han ikke i sinde at stoppe her.

Sejren over Ferencvaros blev sikret af flere unge talenter, der udgjorde den offensive del af truppen. Det inkluderer blandt andet Francisco Trincão og Ansu Fati, som Ronald Koeman havde valgt at give en plads i startopstillingen.

Pedri blev derimod først skiftet ind med en halv time tilbage. Han fik hurtigt en rolle, da han efter sin indskiftning placerede bolden i nettet bag Ferencvaros-målmanden. Selv siger han, at han ikke vil se sig tilbage, men vil kæmpe for mere spilletid.

“Det er, hvad vi er nødt til at gøre. At være involveret og gøre det svært for træneren. Det er ikke nemt at spille på et sådant hold, men på banen flygter jeg fra virkeligheden. Jeg tænker, at jeg bare spiller derhjemme med min bror,” sagde han efter sin debut i Champions League.

“Når jeg går i seng, vil jeg have fuldført en drøm. Jeg har elsket denne klub og fodbold siden jeg blev født,” fortsatte han.