Manchester City har fået inkluderet en noget så unik klausul, da de valgte at sælge Brahim Diaz til Real Madrid. Og han var såmænd med fra start for AC Milan, da de tørnede sammen med Manchester United i Europa League.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Han er nemlig blevet lejet ud til AC Milan, og man ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer for den 21-årige offensivspiller.

Marca understreger dog hurtigt, at han ikke kommer til at skifte til Manchester United, hvilket kan tilskrives en meget speciel klausul, der er blevet skrevet ind i kontrakten mellem Manchester City og Real Madrid.

Manchester City solgte som bekendt Brahim Diaz til Real Madrid, men de fik først aftalt en klausul, der medfører, at Real Madrid skal betale 40 procent af beløbet, hvis man sælger til ham til Manchester United.

Det er derfor meget usandsynligt, at han skifter til Manchester United, skulle Zinedine Zidane ende med at sælge ham i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Manchester United har dog også øjnene rettet mod Raphael Varane, og man kan trøste sig med, at der ikke er sådan en klausul, hvis man fortsat ønsker at hente ham til sommer.