Manchester Uniteds ejer, Glazer-familien, har som bekendt været udsat for særdeles hård kritik i denne sæson. Her kulminerede flere års indebrændte følelser med annonceringen af Super League, hvorefter der blev afholdt demonstrationer, som blandt andet medførte, at man mistede aftaler med investorerer.

LÆS OGSÅ: Deschamps: Han er allerede på niveau med Messi og Ronaldo

Det skyldes også manglende involvering i klubben, herunder økonomisk støtte, eftersom de i flere år har taget penge ud af klubben uden at have investeret nogle af deres egne, hvorfor de altså blot har bidraget til klubbens gæld.

Super League-fadæsen har dog stillet dem i endnu dårligere lys, hvorfor de altså nu skulle forsøge at købe sig ind i varmen hos Manchester Uniteds fans, herunder ved at investere stort i sommerens transfervindue, hvilket fremgår af Joel Glazers udtalelse.

“Vi vil fortsætte med at investere på banen, som vi gjorde sidste år, og vi planlægge betydningsfulde investeringer i år. På den måde vil vi føle, at vi står godt placeret,” kommer det fra Joel Glazer.

LÆS OGSÅ: Solskjær træt af United-kants attitude: Nu er han tilbudt til Real Madrid

Der skal dog også mange penge til klubben, der bliver kædet sammen med alverdens spillere i denne tid, herunder Jadon Sancho, som alene kommer til at koste klubben omkring €90 millioner.