Paul Pogba er én af de Manchester United-spilleren, som altid har været, og som altid vil være i fokus, hvis han altså vælger at blive i klubben. Det gælder både på godt og ondt, da han flere gange er med til at skabe larm.

LÆS OGSÅ: United og Real Madrid indgår transferpagt: Hvad betyder det for Pogba og Ramos?

Det kan også være på grund af det sportslige, hvor han af og til har leveret tvivlsomme præstationer, men det larmer dog allermest, når hans nærmeste kommer med udtalelser om ham og hans fremtid.

Det gik nemlig ikke nogens næse forbi, da Paul Pogbas agent, Mino Raiola, valgte at hælde benzin på bålet, da han fortalte, at Paul Pogbas tid i Manchester United var forbi, og at han ønskede at komme væk.

Det er i dag blevet broderens tur, Mathias Pogba, til at hælde benzin på bålet med udtalelser om sin bror, Paul.

“Han er glad og forbedrer sit spil. Han har snart et år tilbage af sin kontrakt. Jeg ved ikke, om han bliver i klubben. Det kan jeg ikke hjælpe jer med lige nu,” siger Mathias Pogba til El Chiringuito

“Det eneste, jeg kan sige, er, at hvis Manchester United vil have penge, så skal de sælge ham nu. Det er det eneste, jeg kan sige. Hvis ikke, så skifter han på en fri transfer. Jeg har ikke hørt noget om en kontraktforlængelse,” lyder det fra Mathias Pogba.

Paul Pogba har forbedret sit spil meget i den seneste tid, hvor han op til flere gange har været kampafgørende for Manchester United, som i den seneste kamp udslettede Southampton med hele 9-0 i Premier League.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

De ligger aktuelt på andenpladsen i Premier League. De ligger á point med Manchester City på førstepladsen, som dog har to kampe i hånden.