Manchester United og Ole Gunnar Solskjær har ikke lagt skjul på, at de ønsker at hente en ny midtstopper, hvilket man forventer, kommer til at ske til sommer, men det samme gælder Liverpool, som også mangler en midtstopper.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Liverpool skulle nu have taget kontakt til Fiorentinas midtstopper Nikola Milenkovic repræsentanter, hvilket også Manchester United har gjort.

Det tyder på, at Jürgen Klopp ønsker at hente en ny midtstopper, efter at have set både Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip blive skadet.

De har dog muligheden for at beholde Ozan Kabak, som man har lånt hos Schalke 04. De skulle dog være begyndt at udforske mulighederne, og ifølge Max Bielefeld fra Sky Tyskland, så er Milenkovic på deres radar.

Manchester United og Borussia Dortmund har dog også snakket med Milenkovics agenter.

Milenkovic har dog fløjet under radaren i noget tid, da andre midtstoppere som Jules Kounde, Dayot Upamecano og Ibrahima Konate har stjålet al rampelyset.

Han er dog blevet et interessant transfermål, da han umiddelbart er billigere end ovennævnte midtstoppere, og det tyder på, at Manchester United, Liverpool og Dortmund har indset netop dette.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Medierne i Italien peger dog på, at Premier League er det mest sandsynlige skifte for Milenovic. Han var også på Manchester Uniteds radar for to år siden, men man valgte i stedet at hente Harry Maguire.