Bruno Fernandes, Manchester Uniteds midtbanestjerne, var meget glad efter sejren over Manchester City i gårsdagens Premier League-opgør, som han beskriver som noget nær fremragende.

LÆS OGSÅ: Underskrevet: Manchester United henter talent i Derby County

Og han har – i modsætning til United-manager Ole Gunnar Solskjær – ikke opgivet håbet om at indhente Manchester City i tabellen, som i øjeblikket har et forspring på 11 point ned til Manchester United.

“I dag gjorde vi næsten alt perfekt. Ligaen er ikke en spurt. Den er et maraton. Vi skal bare gøre vores bedste og ikke tænke på de andre,” siger Fernandes efter sejren.

Manchester United fik dermed smidt tre point ind på kontoen, men der er blot ti kampe tilbage, og Ole Gunnar Solskjær tvivler på, at City kommer til at smide deres føring til sidst.

“De er for langt foran, til at vi kan tro på at indhente dem,” siger Solskjær.

Manchester Citys manager, Guardiola, var såmænd meget tilfreds med sit mandskabs indsats mod United. Han efterlyser, at man er meget kynisk foran målet.

LÆS OGSÅ: Roy Keane om United-profil: Han skal bevise noget

“Med undtagelse af de første ti minutter spillede vi godt. Desværre var vi ikke kølige nok oppe foran, siger Guardiola, der intet tager for givet i kampen om mesterskabet.”