Twitter så i går utroligt mange opslag fra United-fans, der skrev, at man burde hente Jack Grealish til klubben. Noget, som United har undersøgt før.

Sky Sports kunne dog rapportere, at Villa ønskede £80 millioner for Grealish. Det havde dog nok været en anden snak, hvis Villa var blevet rykket ned, hvor de nok ville have solgt ham for meget mindre.

Det er en sum, som Manchester United umiddelbart havde haft råd til, men det var anset som værende for dyrt for en spiller, som ikke stod noteret for et eneste mål eller assist i sine sidste tolv kampe i sæsonen.

Bedre start på denne sæson

Grealish er dog startet meget bedre denne sæson. Han har allerede i denne sæson fundet netmasker fem gange, og han har såmænd også fem assists – alt dette i blot otte kampe.

Manchester United mangler gnisten, når de møder de store hold i Premier League, hvor Grealishs præstation er et minde om, hvad der kunne have været.

Aston Villa ser dog ikke ud til at være i fare for at rykke ned i denne sæson, og Grealish har skrevet under på en langvarig kontrakt i september. Det kan derfor være svært for United at få fingrene i ham.

Det er dog noget, som mange fans ønsker, hvilket de viser på Twitter. De ønsker, at han skal være en erstatning for Paul Pogba.