Manchester United har allerede foretaget flere indkøb denne sommer. De har nemlig styrket truppen med Raphael Varane og Jadon Sancho, hvilket ikke har været en helt billig omgang. Derfor er der forlydender om, at de også har planer om at sælge ud af truppen.

LÆS OGSÅ: Inter afviser gigantisk bud på Lukaku

Mere specifikt skulle der være tale om et salg af franske Paul Pogba. Han har kontrakt til næste sommer, hvorfor det skal være denne sommer, han skal sælge, hvis De Røde Djævle vil sikre sig en fornuftig sum penge.

Nu skriver både Eurosport og The Athletic, at Manchester United er i gang med at forberede et salg af Pogba til PSG. Angiveligt skulle den engelske storklub være klar til at sælge ham for i omegnen af 394 millioner kroner.

Paris Saint-Germain har flere gange udvist en stor interesse for at hente Pogba. Det store spørgsmål er dog, om de har i sinde at hente ham denne sommer, hvor de skal betale næsten 400 millioner kroner for den franske midtbanespiller.

Som tidligere angivet er det nemlig muligt for dem at hente Pogba næste sommer ganske gratis. På dette tidspunkt vil hans kontrakt nemlig være udløbet, hvorfor han kvit og frit kan pakke tasken og drage mod Paris.

LÆS OGSÅ: Massimiliano Allegri afviste topklub for Juventus

Manchester United er dog meget opsat på at undgå, at dette sker, hvorfor de sandsynligvis vil presse på for enten et salg eller en kontraktforlængelse. I øjeblikket tyder mest dog på, at det er førstnævnte, der ender med at blive løsningen.