I Manchester United kan man roligt sige, at der sker ting og sager under ledelsen af manager Ole Gunnar Solskjær, som bestemt har lavet nogle træk i det indeværende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Liverpool kæmper om La Liga-profil

Men i klubben har man Paul Pogba, der som bekendt er en af de spillere, som altid har trukket mange overskrifter, hvilket disse dage også vidner om.

Han trækker nemlig mange overskrifter i denne tid, da flere af de store sportsaviser kommenterer på rygterne om, at han skulle være på vej væk fra Old Trafford til fordel for hjemlandet, hvor Paris Saint-Germain skulle stå klar til at velkomme ham med åbne arme.

Paul Pogbas nuværende kontrakt med De Røde Djævle står til at udløbe i sommeren 2022, hvilket dermed betyder, at han nu går ind til sin sidste sæson af kontrakten.

Sky Sports skriver, at de har fået oplyst, at Paul Pogba har så store følelser for klubben, at han kraftigt skulle overveje at forlænge med United.

Han kommer dog ikke til at lukke døren for andre tilbud, da han vil overveje sine muligheder.

LÆS OGSÅ: Inter vil hente Barca-spiller, som også er på radaren i Juventus

Det er også værd at notere, at det meget vel kan ende med, at Pogba og United, hvis han ønsker at forlænge, ikke bliver enige i dette transfervindue. Men det betyder ikke, at man dermed har sagt farvel til midtbanespilleren, da han også vil have muligheden for at skrive under på en ny aftale, når den kommende sæson er forbi, skriver Sky Sports.