Jadon Sancho har i lang tid været et af de helt store transfermål for Manchester United. Og det tyder på, at der ikke er noget, der har ændret sig i denne forbindelse.

LÆS OGSÅ: Underskrevet: Manchester United henter talent i Derby County

Hvis ikke de har held med at hente den engelske kantspiller til sommer, har ledelsen i Manchester United i stedet i sinde at forsøge at kapre en af de store profiler i Premier League-klubben Leeds. Det er nemlig Raphinha, de har udset sig, skriver UOL Esporte.

Ifølge mediet har Manchester United henvendt sig i sidste uge. Det har de gjort med henblik på at finde ud af, hvad Premier League-klubben kræver, at De Røde Djævle skal betale, hvis de skal bringe kantspilleren til Old Trafford.

Derudover skriver mediet også, at Raphinhas repræsentanter senere på måneden skal mødes med ledelsen i Leeds, hvor de skal diskutere hans fremtid.

Det er dog ikke blot Manchester United, der har udvist interesse for kantspilleren. Liverpool er nemlig også blevet sat i forbindelse med en 24-årige brasilianer. Det siges dog, at Raphinha vægter det højt, at han har et godt venskab med Bruno Fernandes, da de to har spillet sammen i Sporting CP.

LÆS OGSÅ: Sir Alex Ferguson var tæt på at dø: Havde 20% chance for at overleve

Raphinha blev hentet til Leeds denne sommer, hvor de købte ham af Rennes. Siden da har han bidragte med fem mål og fem oplæg i 22 kampe, hvor han har fået spilletid.