Manchester United skulle efter sigende være på udkig efter en erstatning for den aldrende Nemanja Matic. I denne forbindelse skulle de rekrutteringsansvarlige have peget på Declan Rice som den perfekte erstatning.

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United forlænger med endnu et stortalent

Efter at have etableret sig som en af Premier Leagues mest imponerende midtbanespillere, bliver der fortsat spekuleret i Declan Rices langsigtede fremtid i West Ham.

Chelsea var i lang tid sat i forbindelse med Declan Rice, men efter ankomsten af Thomas Tuchel som ny manager, er der dog blevet lagt en markant dæmper på de spekulationer, der sætter Rice i forbindelse med Chelsea.

En anden engelsk klub, der dog hævdes at ville forsøge at udnytte The Blues’ spildte mulighed, er Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Ifølge en nylig rapport fra The Sun er Uniteds nyoprettede rekrutteringshold, der blandt andet inkluderer John Murtough som fodbolddirektør, alle enige om at forsøge at hente West Hams midtbanespiller.

Det britiske medie hævder, at Manchester Uniteds rekrutteringshold mener, at Rice er den ideelle langsigtede erstatning for den aldrende United-veteran Nemanja Matic.

LÆS OGSÅ: Marcus Rashford nægter at udtale sig

På trods af, at De Røde Djævle er meget imponerede over Rices seneste præstationer og form, bliver det ikke en nem opgave at skrive kontrakt med den 22-årige. Ifølge The Sun vil West Ham nemlig ikke være villig til at sælge ham for mindre end 693 millioner danske kroner.