Manchester United er i fuld gang med jagten efter en ny permanent manager, og nu har de indsnævret antallet af kandidater til fire.

Den nuværende midlertidige træner Ralf Rangnick træder ind i en konsulentrolle, når hans tid som træner er slut. Det forventes fortsat at blive efter denne sæson.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopp er stor fan: Liverpool holder øje med Real Madrid-stjerne

Ralf Rangnick arbejder på at sikre en top 4-placering for Manchester United, mens ledelsen arbejder på at finde en permanent afløser for Rangnick, der tog over efter Ole Gunnar Solskjær, da han blev fyret i november.

Dette har ført til, at den engelske klub har indsnævret listen over kandidater til kun at bestå af Mauricio Pochettino, Erik ten Hag, Julen Lopetegui og Luis Enrique. Det skriver The Athletic.

Mediet skriver også, at De Røde Djævle nu vil intensivere deres jagt efter ham, der fra næste sæson skal stå i spidsen for den røde del af Manchester, efter de har indsnævret deres kandidatliste.

Det er et klart mål for Manchester United, at de kan hente en ny manager, der er klar til at overtage roret allerede fra den kommende sæson.

I weekenden lykkedes det for Ralf Rangnick og co. at sikre sig tre vigtige point til kontoen, da de vandt over West Ham med 1-0.

LÆS OGSÅ: Zlatan med anbefaling til Mbappé: Tag til denne klub

Det afgørende mål blev scoret af den unge Marcus Rashford i de døende minutter af opgøret mellem de to hold. Sejren og de tre point har ført dem et skridt tættere på Champions League-pladserne.