Manchester United har med gode mellemrum nogle spillere på hænderne, som mange stempler som stortalenter. Det kan være, at det er arven efter Ryan Giggs, Class of ’92, eller måske var det købet af Wayne Rooney i Everton for mange år siden.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

De Røde Djævle har gennem tiden haft mange af disse spillere, herunder Paddy McNair, Ravel Morrison, Zeki Fryers, Rossi og Macheda, og så har de naturligvis Rashford og Greenwood, hvis man skal tænke mere nutidigt.

De har dog også haft en spiller ved navn Adnan Januzaj som brød gennem, da han var 18. Han spillede dengang på det vitaminfattige David Moeys-hold, men han endte med at ryge ud i kulden under Luis van Gaal.

Januzaj var ikke en del af den dagsorden, der blev sat af Gaal. Han tager dog bladet for munden, da medierne har fokus på netop ham, da Manchester United og Real Sociedad, som netop har mødt hinanden i gårsdagens opgør, trak hinanden i Europa League.

“Jeg ønskede ikke at forlade Manchester United, men da jeg ikke længere fik spilletid og havde den nødvendige støtte fra de rigtige mennesker, så måtte jeg væk. Havde jeg fået den rette støtte, så havde jeg stadig spillet der,” fortæller Adnan.

LÆS OGSÅ: Udråber Mbappé til verdens bedste: Messi udeladt fra top tre

Han nedtoner dog muligheden for at vende hjem over for Manchester Evening News.