Erling Haaland er i dag en af de mest eftertragtede angribere i verden. Han er værdisat til omtrent 870 millioner danske kroner, men Manchester United kunne faktisk have købt ham for blot 26 millioner kroner. Det skriver britiske Express, som også skriver, at det er Uniteds nye fodbolddirektør John Murtough, der er skyld i, at det mislykkedes.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente Premier League-målmand

I dag er han et transfermål for stort set alle topklubber i både den engelske og spanske liga. Derudover kan han også bryste sig af at have leveret hele 47 mål i 48 kampe for Borussia Dortmund.

Manchester United var af mange medier betragtet som værende favoritterne til at skrive kontrakt med Erling Haaland i januar sidste år, da han har en fortid med Ole Gunnar Solskjær, der var træner i Molde, da Haaland spillede der.

Det endte dog med, at Manchester United trak sig under forhandlingerne, hvorfor Borussia Dortmund endte med at købe ham for 156 millioner kroner, efter at han scorede 29 mål i 27 kampe for Red Bull Salzburg.

De var tæt på at få bragt ham til Old Trafford, men angiveligt var en forvirring over forskellige tidszoner årsagen til, at det ikke skete.

I sidste måned skrev Mirror Sport, at Old Trafford-ledelsen havde aftalt at ringe til spillerens daværende agent, Jim Solbakken, kl. 09, hvor aftalen skulle færdiggøres.

Men Molde mente, at opkaldet skulle være kl. 9 deres tid, mens United ringede kl. 9 britisk tid, hvilket var en time for sent. Da de ringede, havde Molde allerede aftalt at sælge Haaland til Salzburg.

Evertons tidligere skandinaviske spejder Brian King har tidligere udtalt, at det ganske enkelt skyldtes manglende kommunikation, og at der ikke var en specifik person, der var skyld i det.

LÆS OGSÅ: Ferdinand til Solskjær: Giv alt for at få fat i denne spiller

Men ifølge Football Insider var Uniteds nye fodbolddirektør Murtough angiveligt den ansvarlige. Mediet citerer en kilde, der var involveret i forhandlingerne, som sagde, at Murtough var personen, der skulle ringe til Solbakken.