Den sidste kvartfinale i Carabao Cup bøde på et opgør mellem Manchester United og Everton. Her var det især United, der satte hårdt ind på at score sig en billet til semifinalen.

Efter blot syv minutters spil, blev Donny van de Beek spillet igennem, men en flot tackling fra en Everton-forsvarer blokerede for hollænderen. Det samme skete for Bruno Fernandes’ forsøg ti minutter senere, hvorefter Edinson Cavani formåede at misse en stor chance.

Ligeledes fik Mason Greenwood en stor chance for at få hul på bylden, men da anden halvleg tog sin start, stod der stadig 0-0. Også i anden halvleg var det særligt United, der sad på kampen, men det lykkedes dem første at score sent i opgøret.

I de sidste ti minutter af kampen døde den pludselig hen, da spillerne blev trætte. Der kom dog igen tempo på kampen, da Gylfi Sigurdssons headede forbi Manchester United-målet, hvorefter det hurtigt gik den anden vej.

Sene mål afgjorde kampen

Edinson Cavani fik bolden serveret på kanten af feltet, hvilket fik ham til at tage et par træk ind i banen, og med to minutters spilletid igen, fik Manchester United endelig scoret kampens første mål.

I det sidste minut af den ordinære spilletid fik Everton sig også en god mulighed. Her fik de sig nemlig et frispark tæt på feltet. Der blev forsøgt med et indlæg, men hovedstødsforsøget endte dog med at gå over mål.

Everton havde ikke held med at få sendt bolden i mål, men for Manchester United forholdt det sig dog anderledes. Derfor fik de også for alvor lukket kampen, da Anthony Martial scorede på en kontra i opgørets overtid.

Det vil sige, at kampen sluttede 2-0 til Manchester United. Det betyder også, at de kan se frem til at skulle spille semifinale. Det samme gør sig gældende for både Brentford, Tottenham og de lokale rivaler fra Manchester City.