I 2009 besluttede Cristiano Ronaldo at forlade Manchester United til fordel for Real Madrid. Angiveligt skulle en af årsagerne til skiftet være de vejrmæssige forhold i England.

LÆS OGSÅ: Ny Manchester United-sponsor oplever stor aktienedgang

Det fortæller den tidligere Manchester United-spiller Gary Neville til Sky Sports ifølge Daily Mirror.

Ronaldo blev hentet til Manchester United i 2003 efter en periode, hvor han havde kæmpet sin vej op gennem ungdomsrækkerne i den portugisiske klub Sporting Lisabon.

Efter seks år og over 290 kampe for Manchester United valgte den portugisiske verdensstjerne at forlade England. Ifølge Gary Neville var han fast besluttet på dette skifte, hvor ingen ville have været i stand til at holde ham tilbage.

“Vejret var et stort problem for Cristiano. Derudover tænker jeg også, at han gerne ville bo i Spanien og spille i La Liga, men vejret var et stort problem for ham,” lød det fra Neville og fortsatte:

“Jeg følte, at han allerede havde truffet sit valg. Han havde planlagt rejsen. Derfor følte jeg heller ikke, at jeg kunne sige noget for at overbevise ham om at blive,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Solskjær: Denne United-spiller skulle ikke have været solgt

På det seneste har der været rygter om, at Ronaldo kunne være på vej tilbage til Manchester United. Dog har det også være på tale, at han vender tilbage til Real Madrid, hvilket virker mere sandsynligt, hvis man tager Nevilles udtalelser med i betragtningen.